Εισαγωγικό σημείωμα


Το ιστολόγιο δημιουργήθηκε με στόχο να μπορεί κανείς να εντοπίζει εύκολα όλες τις πληροφορίες σχετικά με τα Ανοιχτά Τουρνουά Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Ανεξάρτητων και Βετεράνων Αθλητών και Αθλητριών Βόρειας Ελλάδας (φωτογραφίες, προκηρύξεις, αφίσες, άρθρα, αποτελέσματα, κ.λπ.).
Η ιδέα γεννήθηκε από την ανάγκη να υπάρξει μια άμεση πρόσβαση στις πληροφορίες που αφορούν τα ετήσια αυτά τουρνουά και τα οποία διοργανώνονται από τις Περιφερειακές Επιτροπές του Π.Ο.Φ.Επ.Α., της Κεντρικής Μακεδονίας, της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, της Δυτικής Μακεδονίας και Ηπείρου (Θεσσαλίας, Βόρειου Αιγαίου και Ιόνιων Νήσων).
Πήρε σάρκα και οστά μετά το 3ο Ανοιχτό Τουρνουά που διοργανώθηκε με επιτυχία στη Θεσσαλονίκη (Δ.Α.Κ. Τριανδρίας) και όταν ο αριθμός των συμμετοχών ήταν σχεδόν διπλάσιος των προηγούμενων.
Απευθύνεται στους λάτρεις της επιτραπέζιας αντισφαίρισης και όποιος το επισκέπτεται, έχει τη δυναντότητα να «ξεφυλλίζει» ένα ημερολόγιο αθλητικών αναμνήσεων με κοινό τόπο: τα ετήσια ανοιχτά τουρνουά πινγκ πονγκ στη Βόρεια Ελλάδα.
Το blog συνδέεται άμεσα με την ιστοσελίδα του Πανελλήνιου  Ομίλου Φίλων Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης www.pofepa.gr.
Υπεύθυνοι: για το σχεδιασμό του blog Βασίλης Λυμπούδης, για το υλικό Παπαδάκη Έλενα Π.Ε. Κεντρικής Μακεδονίας, Απρίλιος 2018.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Άρθρο 3ου Τουρνουά Βόρειας Ελλάδας στη Θεσσαλονίκη

Αποτελέσματα 3ου Τουρνουά Βόρειας Ελλάδας στη Θεσσαλονίκη