Άρθρο 1ου Τουρνουά Βόρειας Ελλάδας στην Καβάλα


Απόλυτα επιτυχημένο το 1ο τουρνουά Βόρειας Ελλάδας ...

17/5/2016

Οι διοργανωτές έβαλαν τον πήχη πολύ ψηλά για πρώτη διοργάνωση, προσέχοντας και την παραμικρή λεπτομέρεια, σε έναν ιδανικό χώρο για αγώνες και με αρκετούς εθελοντές που εργάστηκαν πολλές ώρες για να ετοιμάσουν ένα γεμάτο αγωνιστικό διήμερο... Κάθε αθλητής παρέλαβε δύο σακούλες με τοπικά προϊόντα της Καβάλας, αλλά και ένα DVD και έντυπο υλικό με την ιστορία και τα αξιοθέατα της Ανατολικής Μακεδονίας.,,


Ένα διήμερο που είχε εξαιρετικούς αγώνες, αλλά και μια υπέροχη βραδιά δίπλα στο κύμα με φίλους από όλη τη Βόρεια Ελλάδα, με φαγητό, κρασί, χορούς, μια πραγματική γιορτή του Π.Ο.Φ.Επ.Α.!
Το τουρνουά τίμησαν με την παρουσία τους αθλητές και αθλήτριες από την Κομοτηνή, την Αλεξανδρούπολη, την Ξάνθη, την Καβάλα, τη Δράμα, τη Θεσσαλονίκη, τον Πολύγυρο, τη Φλώρινα, την Κοζάνη, την Πρέβεζα, τα Ιωάννινα και την Κέρκυρα!. Με 74 συμμετοχές, συμπληρώθηκαν 14 ώρες παιχνιδιών σε μονά και διπλά στο διήμερο!
Νικητές ήταν...όλοι οι συμμετέχοντες αφού χάρηκαν πραγματικά τους αγώνες και έδειξαν με τη συμμετοχή τους ότι το τουρνουά της Βόρειας Ελλάδας ήρθε για να μείνει!
Στα αποτελέσματα, στους ανεξάρτητους 18-39 ο νεοεμφανιζόμενος Μερκουρόπουλος Χαράλαμπος ξεχώρισε στην κατηγορία, ενώ στους 40-49 το χρυσό μετάλλιο είχε όνομα από την αρχή...Ραμπότας Νίκος...Στην κατηγορία 50-59 ο Παρόδος Δημήτρης για άλλη μια φορά δεν ένιωσε να απειλείται, κερδίζοντας όλα τα ματς με 3-0, ενώ στην κατηγορία 60+ το φαβορί της κατηγορίας ο Ρίζος Χριστόφορος έφτασε μέχρι τον τελικό...ανενόχλητος όπου εκεί συνάντησε σθεναρή αντίσταση από τον Γιοβά Γιώργο και επικράτησε τελικά 3-2...
Στους βετεράνους στο πιο δυνατό γκρουπ των αγώνων με τους σαραντάρηδες να χαρίζουν θέαμα και ουσία, ο τελικός με Πήττα και Κελιαφάνο (3-2) ήταν απολαυστικός και δίκαια καταχειροκροτήθηκαν οι δύο σπουδαίοι αθλητές, ενώ η κατηγορία 50-59 ήταν η κατηγορία με το πιο ξεκάθαρο φαβορί από την αρχή - ο Σταυρόπουλος έχασε μόνο 2 σετ στον πρώτο του αγώνα με τον Καραουλάνη, και μετά...κανένα άλλο. Δίκαια η πρώτη θέση. Τέλος στους 60+ ο  Δημητριάδης Ηλίας...ζωγράφιζε στα τραπέζια και κατέκτησε επάξια την 1η θέση. Στις γυναίκες (από τις οποίες περιμένουμε περισσότερες συμμετοχές στο μέλλον!) η Παπαδάκη Έλενα κατέκτησε την πρώτη θέση όπως αναμενόταν ενώ η Παπαδοπούλου Ειρήνη και Αθανασία Τσαραβά την 2η και 3η αντίστοιχα
Στα διπλά των ανεξαρτήτων είχαμε πολύ δυνατό ματς στον τελικό, στο οποίο επικράτησαν τελικά οι Ραμπότας/Λάμπρου έστω και δύσκολα. Στα διπλά των βετεράνων είχαμε ένα συγκλονιστικό τελικό, έληξε 3-2 και 13-11 στο κόντρα σετ, με συνεχείς ανατροπές και από τις δύο ομάδες (3 φορές προηγήθηκε μία ομάδα με 4 πόντους και τελικά έχανε το σετ! Στο τελευταίο σετ οι Σταυρόπουλος/Σοφιανός είδαν τους αντιπάλους τους να τους ισοφαρίζουν από 9-5 σε 10-10 αλλά επικράτησαν 13-11 !)

Οι νικητές των κατηγοριών  :
Ανεξάρτητοι 18-39
1. Μερκουρόπουλος Χαράλαμπος
2. Λαγαρός Χρήστος
3. Στεφανίδης Γιώργος & Σκαρκαλάς Γιώργος
Ανεξάρτητοι 40-49
1. Ραμπότας Νίκος
2. Καρακασίδης Νίκος
3. Χρήστου Κωνσταντίνος & Καρακατσάνης Παναγιώτης
Ανεξάρτητοι 50-59
1. Παρόδος Δημήτρης
2. Διδασκάλου Πετικλής
3. Παυλίδης Κωνσταντίνος & Καραμπεάζης Γιώργος
Ανεξάρτητοι 60+
1. Ρίζος Χριστόφορος
2. Γιοβάς Γιώργος
3. Μαυρίδης Γιώργος & Κουρούδης Ηλίας
Ανεξάρτητοι - ταμπλό παρηγοριάς
1. Κυραδενίδης Δημήτρης
2. Κανάρης Χρήστος
3. Τεπενής Θεόφιλος & Μαγιόπουλος Νίκος
Βετεράνοι 40-49
1. Πήττας Αλέξης
2. Κελιαφάνος Ιωάννης
3. Τσούρος Μιχάλης & Αργυράκης Ιωάννης
Βετεράνοι 50-59
1. Σταυρόπουλος Περικλής
2. Δούης Νικόλαος
3. Παρασκευόπουλος Φίλιππος
3. Δημητρίου Αντώνης
Βετεράνοι 60+
1. Δημητριάδης Ηλίας
2. Παναγιωτίδης Θεόδωρος
3. Πετρόπουλος Τάσος & Τσαλαμανής Δημήτριος
Βετεράνοι - ταμπλό παρηγοριάς
1. Κατσαντώνης Ιωάννης
2. Αποστόλου Πέτρος
3. Καρατζόγλου Γεώργιος & Ερμείδης Γιώργος
Γυναίκες
1. Παπαδάκη Ελένη
2. Παπαδοπούλου Ειρήνη
3. Τσαραβά Αθανασία
Διπλά βετεράνων
1. Σταυρόπουλος Περικλής / Σοφιανός Χρήστος
2. Κελιαφάνος Ιωάννης / Αργυράκης Ιωάννης
3. Σκλιας Αλέξανδρος / Δούης Νικόλαος & Ζαπάρτας Φίλιππος / Τσίγκας Ιωάννης
Διπλά ανεξαρτήτων
1. Ραμπότας Νίκος / Λάμπρου Ιωάννης
2. Παρόδος Δημήτρης / Ρίζος Χριστόφορος
3. Τσόκας / Λούπος &  Καραμπεάζης Γιώργος / Λουκάνης Αλκιβιάδης
( το άρθρο από την σελίδα του Π.ο.Φ.Επ.Α.

afisa και αρθρο

Μια νέα διοργάνωση από τις περιφερειακές επιτροπές Βόρειας Ελλάδας ...

24/3/2016



Οι περιφερειακές επιτροπές Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης, Κεντρικής Μακεδονίας και Δυτικής Μακεδονίας - Ηπείρου του Π.Ο.Φ.Επ.Α. πρόκειται να διοργανώσουν ένα ανοιχτό τουρνουά, το επονομαζόμενο "1ο Ανοιχτό Τουρνουά Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Βόρειας Ελλάδας Ατομικών και Διπλών Αγωνισμάτων Ανδρών - Γυναικών Ανεξαρτήτων και Βετεράνων Αθλητών/τριών". Το τουρνουά για φέτος θα φιλοξενηθεί το Σαββατοκύριακο 7-8 Μαϊου στην Καβάλα, σε συνεργασία με το Δήμο Καβάλας και τη Δημωφέλεια Καβάλας και τελεί υπό την αιγίδα της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Σκοπός των επιτροπών είναι οι αγώνες αυτοί κάθε χρόνο να φιλοξενούνται και σε μια διαφορετική πόλη της Βόρειας Ελλάδας. Διακαίωμα συμμετοχής έχουν αθλητές/τριες που προέρχονται από τις προαναφερόμενες περιφέρειες καθώς και από Θεσσαλία, Βόρειο Αιγαίο και Ιόνια ΝησιάΔηλώσεις συμμετοχής μπορούν να υποβληθούν μέχρι την Τετάρτη 4 Μαϊου στο info@pofepa.gr ή στο fax 2108993557. Περισσότερες λεπτομέρειες θα βρείτε στην προκήρυξη των αγώνων εδώ.

Σχόλια